"Dévaványa Egészségügyéért" elismerő címben részesültek
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása


Dévaványa Város Önkormányzat képviselő-testülete által alapított szakmai kitüntetés


(1) „DÉVAVÁNYA EGÉSZSÉGÜGYÉÉRT” elismerő cím a településen működő egészségügyi intézményekben, rendelőkben, szolgálatoknál lelkiismeretes és példamutató munkát végző és kimagasló teljesítményt nyújtó szakember részére adományozható, aki az egészségügy, illetve az egészséges életmód érdekében legalább 15 éven keresztül aktív szakmai munkát végzett és munkássága példaértékű a település közössége számára.


(2) A „DÉVAVÁNYA EGÉSZSÉGÜGYÉÉRT” elismerő címmel együtt oklevél és aranygyűrű jár az elismerésben részesülő részére.


(3) Az elismerő címmel járó aranygyűrűbe be kell vésetni a „Dv.Eü.” rövidítést és az adományozás évét. Az aranygyűrűt méretének megfelelő díszdobozban kell átadni.


(4) Az elismerő cím adományozásával egyidejűleg átadott oklevél tartalmazza az adományozó nevét, az elismerő cím megnevezését, az elismerésben részesített személy nevét, az adományozás idejét, valamint a polgármester aláírását. Az oklevelet a település pecsétjének lenyomata díszíti.


(5) A képviselő-testület minden évben maximum egy személyt részesíthet az elismerő címben.


(6) Az elismerő cím elhunyt személy (posthumus) részére nem adományozható.
  

- Dr. Hegedűs István - fogorvos [2009]

 

 

- Dr. Demeter Erzsébet - gyermekorvos [2010]- Biri Istvánné (Szmolnik Margit) - nyugalmazott orvasi asszisztens [2011]- Tarsoly Károlyné (Papp Aranka) - nyugalmazott ápolónő [2012]- Dékány Ilona - fogászati szakasszisztens [2013]


 

- Bogya Lászlóné (Takács Julianna) - körzeti ápoló [2014]


2011-08-26 08:52

Vissza