23°C, 12.96 km/hNyugati szél, közepesen felhős
A Gyulai Szakképzési Centrum Dévaványai Szakképző Iskolája és Kollégiumának képzései
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása


A Gyulai Szakképzési Centrum Dévaványai Szakképző Iskolája és Kollégiuma várja a piacképes szakmákat tanulni vágyó fiatalokat a 2016/2017-es tanévben is

 

KÉPZÉSEINK

Szakgimnázium

Szakközépiskola

Érettségi felkészítő

Felnőttoktatás

4 éves érettségivel záruló képzés (+1 év szakma)

3 éves OKJ végzettséget adó képzés

 

 

Érettségire felkészítő képzés szakmunkások számára (2 év nappali, esti, levelező tagozat)

2 éves, OKJ végzettséget adó, érettségire épülő képzés

Szépészet

Vendéglátóipar

Ügyvitel

Kereskedelem

Informatika

Turizmus

 

 

Hegesztő*

Épület- és szerkezetlakatos

Elektromos gép- és készülék szerelő

Kőműves*

Festő, mázoló és tapétázó*

Eladó

Pincér

Számítógép-szerelő, karbantartó

Szociális gondozó és ápoló*

Női szabó*

 

Ügyviteli titkár

Kereskedő

Fodrász

 *Ezen hiányszakmák esetén a tanulók szakiskolai ösztöndíjban és más juttatásokban is részesülhetnek.

Kollégium: Minden tanuló számára kollégiumi elhelyezést biztosítunk. 3-4 ágyas kényelmes, jól felszerelt szobákban pihenhetnek a tanulók. Színes szabadidős tevékenységek, sport rendezvények szolgálják a tanulók délutáni, esti kikapcsolódását.

Szakmai gyakorlat: Dévaványa és környéke jelentősebb vállalkozóival és vállalkozásaival áll kapcsolatban iskolánk, ahol az eredményesen vizsgázó tanulók a szakmunkásvizsga után munkát is vállalhatnak.

 

Miért pont Dévaványa?

A szakmai és érettségi vizsga- illetve kiemelkedő versenyeredményeink, városi, térségi, megyei, országos rendezvényeken szereplő diákjaink, főiskolára, egyetemekre felvett tanulóink, szűkebb és tágabb környezetünkben vagy akár külföldön dolgozó végzőseink mind azt bizonyítják, hogy a dévaványai középiskola lépést tart, sok esetben meg is előzi akár a környékbeli, akár a megyeszékhelyi vagy más nagyvárosi oktatási intézményeket.

Valljuk, hogy a képzéseinkre jelentkező diákok a fenti szakmai ismeretek, érettségi tudás mellett tisztességet, becsületet, pontos, precíz munkát tanulnak.

Célunk, hogy a helyi és környékbeli diákoknak olyan képzéseket biztosítsunk, mellyel helyüket megtalálják és megállják a világban, olyan stabil alapokat szereznek, melyekre a mai kor követelményeinek megfelelve igényeik szerinti szinten és időben építkezhetnek tovább.

 

Tisztelettel várjuk november 25-én vagy december 8-án nyílt napunkon, vagy az Önnek / Önöknek megfelelő, egyeztetett időpontban bármikor! Elérhetőségeink: 66/585-110 vagy 66/218-907, 20/293-29-83, 20/293-31-63, devavanya.gyszc@gmail.com, devavanya@gyszc.hu, honlap: dvki.sulinet.hu és Facebook: Dévaványai Középiskola


2016-11-22 07:50

Vissza