-1°C, 9.36 km/hDéli szél, hódara
KSH önkéntes adatszolgáltatás Dévaványán
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása


Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Dévaványa településen, a KSH elnöke által 2017. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre
2017. január 1. és március 31. között.

 

A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve:

2229

Felnőttképzési felvétel

 

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft., igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások címét véletlenszerűen választottuk ki a statisztikai mintavétel reprezentativitásának szabályait követve. A válaszadás a kijelölt háztartásban élők számára nem kötelező, de részvételükkel nagymértékben hozzájárulnak az országról, régióról, településről készülő hiteles statisztikák előállításához.

 

Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek, és az adatok csak összesített formában, a személyes azonosíthatóság lehetősége nélkül kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeljük, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek  megfelelően járunk el.

 

A lakosság és az önkormányzat részére munkanapokon 8 és 16.30 óra között a (1) 345 6714 telefonszámon adunk további felvilágosítást. Az adatgyűjtések módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást, elsősorban az Adatszolgáltatóinknak →Nyomtatványok → Önkéntes adatgyűjtések menüpont alatt.

 

Köszönjük együttműködésüket, támogatásukat, mellyel hozzájárulnak a felmérés sikeres végrehajtásához!

 

 

Szeged, 2016. december 9.

 

 

 

                                                                                                   Kocsis-Nagy Zsolt

                                                                                                  főosztályvezető s.k.

 


2017-01-10 16:13

Vissza