Áramszünet értesítő
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása


 

 

 

 

 

Áramszünet

értesítő

 

Folyamatos fejlesztést hajtunk végre hálózatunkon. A munkák biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen az áramszünet. A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését!

 

2018. június 20-án,

8:30 órától várhatóan 16:00 óráig,


Dévaványa településen

 

a Zöldfa u., a Kert u. és a Nap u. teljes területén, a Kert u. GRAZY Dekor, az Erkel u. 3-19.sz-ig és 10-32.sz-ig, a Csokonai u., a Madách u., a Hold u., a Mikszáth u., a Köleshalmi u. és a Móricz u. telje területén, az Árpád u. 1-29.sz-ig és 33. szám, a Hősök tere 1-5.sz-ig az Eke u. és a Szondi u. teljes területén, a Mátyás u. 10-14.sz-ig, ‘ Szamuelli u. és a Jéggyár u. teljes területén, a Rákóczi u. 1-3.sz-ig, Telek u., a Ságvári u., a Gyomai u. és a Kondrád u. teljes területén, Mezőtúri u. 2-6.sz-ig és 1-5.sz-ig, a Jéggyár u. Idősek Otthona, Mátyás u. Nevelő Otthon, a Gyomai u. Autós csárda, a Hősök tere Gyógyszertár és a Polgármesteri Hivatal, valamint a Körösladányi u. Posta területén lévő fogyasztási helyeken


ÁRAMSZÜNET LESZ!

 

 

Lépjen be online ügyfélszolgálatunkra (www.eon.hu/ugyintezes), ahol az Üzemszünetek menüpontban tájékozódhat a tervezett üzemszünetekről, valamint ugyanitt e-mail-es tájékoztatást is kérhet az Ön fogyasztási helyét érintő tervezett áramszünetekről.

 

 


2018-05-23 09:07

Vissza