Ramóna Kisvendéglő házhozszállítás

Tisztelt Dévaványai lakosok!

Kedvezményes vacsora kiszállítás (kizárólag előfizetésre) a koronavírus ideje alatt!
A krízis helyzetre való tekintettel, változtatásokat és egy új akció tervet amit a lakosok otthontartása és a nyugdíjasok biztonsága érdekében készülünk bevezetni. A terv lènyege, hogy a hét minden napján lehetőségük nyílik immáron vacsora előfizetésre (és persze ebédre) is, amit futáraink 17:30 és 18:30 között kiszállítanak a megszokott módon. Jelen vállalkozás célja, hogy szülőket, nagyszülőket, mozgáskorlátozottakat és persze azon családtagokat, akik a kialakult helyzet miatt magukra maradtak, biztonságban tudjunk testi kontaktus (fertőzés) rizikója nélkül. A jelenlegi étlap iránymutatásként szolgál, a következő étlapokat két hetes ciklusban fogjuk meghírdetni, lehetőséget adva részleges (H-Sz-P-V) előfizetésre is. A vacsora menü és az ebéd menü adagonkénti ára 850ft ,inkluzív kiszállítással. Teljeskörű előfizetés esetén 22.400ft a 14napra (1600ft/nap) . Az előfizetés nem tartalmazza a(z) (csere és kiszállítós 2db) ételhordót. A minimum létszám a program megkezdéséhez 10fő. Regisztrálni tudnak
az alábbi telefonszámokon:
06/66 483-671
06/30 880-2624
Facebook profilunkon üzenetben
Személyesen a Ramóna Kisvendéglőben.
Fizetési és előfizetési szándék esetén futáraink a megfelelő óvintézkedéseket betartva (szájmaszk, védőkesztyű) házhoz mennek. Mindemellett a drasztikus áremelkedések hatására az a’la carte és ‘bőségtál’ szolgáltatásainkat szüneteltetjük!
Kérjük a Tisztelt Dévaványai lakosokat hirdetésünket megosztani, hiszen másoknak nagy szüksége lehet rá! Köszönjük szépen! Vigyázzunk egymásra és ha tehetik maradjanak otthon!!!
#maradjotthon #vigyazzunkrajuk #vigyazzunkegymasra