Ünnepi hulladékszállítási rend és lomtalanítás Dévaványán

 

Ünnepi hulladékszállítási rend és lomtalanítás Dévaványán

 

Tisztelt Ingatlanhasználók!

 

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy a húsvéti ünnepekre való tekintettel a kommunális hulladékszállítás időpontja Dévaványán az alábbi rend szerint változik:

 

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot hogy társaságunk 2019. április 13-án lomtalanítási napot tart Dévaványa III. és IV. körzetében.

 

Kérjük, hogy az elszállításra váró lomot reggel 6:00óráig helyezzék ki az ingatlan elé!

(Lomtalanítás keretében nem kerül elszállításra:  az építési törmelék, elektromos háztartási eszköz, elektronikai hulladék, gumiabroncs, veszélyes és különleges kezelést igénylő hulladék (akkumulátor, festék, fáradt olaj, hígító, növény-védőszer stb.), szénpor, hamu, salak, föld, trágya, állati hulladék, házhoz menő gyűjtéssel gyűjtött hulladék (kommunális, szelektív, zöldhulladék), üveg, ipari, mezőgazdasági, szolgáltatási tevékenység következtében keletkezett termelési hulladék, sütőolaj, sütőzsiradék.)

 

– Április 23-án, (kedden) szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot április 22-e (hétfő) helyett az I. körzetben.

A munka ünnepe (május 1-e) Dévaványa III. számú körzetét érinti az alábbiak szerint:

  • Május 2-án, (csütörtökön) fogják elszállítani a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot május 1-e (szerda) helyett

 

Kérjük, hogy a kukákat, minden esetben reggel 6 óráig szíveskedjen megfelelő állapotban az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra kihelyezni!

A lomtalanítással és a közszolgáltatással kapcsolatos részletes információk a www.dareh.hu oldalon érhetőek el.

 

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

 

DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.