XXI. Dévaványai Városnapok

 

Kedves Érdeklődők!

 

A 2021. július 9-10. napokra kitűzött

XXI. Dévaványai Városnapok elnevezésű rendezvényünket megtartjuk.

Ez mindannyiunk számára jó hír, hiszen az elmúlt hónapok során településünk közössége ilyen jellegű rendezvényen nem találkozhatott. Mindennek azonban vannak feltételei, amit minden érdeklődőnek, rendezvényre kilátogatónak figyelembe kell venni, azok betartása szükséges.

A hatályos jogszabályok alapján zenés-táncos rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható:

Sajnos nem áll módunkban a rendeleten kívüli igazolásokat elfogadni, igazodnunk szükséges a mindenkori kormányrendeletben meghatározott szabályokhoz.

A rendezvény területére (a színpad és az azelőtti terület, mely kordonnal lesz körbevéve) való belépés védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló hivatalos okmány (pl. személyi igazolvány, jogosítvány) felmutatásához kötött. A kordonon belülre a beléptető kapun a biztonsági szolgálat munkatársai engedik be az érdeklődőket, az okmányok ellenőrzését is ők végzik.

Ezen a területen kívül – közterületen, a vendéglátást/fogyasztást biztosító asztaloknál, sátrakban,– szabadon, védettségi igazolvány nélkül lehet tartózkodni.

A vendéglátás több kiszolgáló pultnál fog működni, megfelelő távolságban egymástól. Kérjük, hogy a kiszolgálásra várakozók egymás mögött, a szociális védőtávolságot betartva álljanak, elkerülve ezzel a tömörülést.

Kérünk mindenkit a fentiek betartására, amely a kölcsönös bizalmon is fog alapulni, mindannyiunk érdeke, hogy vigyázzunk egymásra, hogy találkozhassunk egymással, és hogy méltóképpen köszönthessük a nyarat, ünnepeljük településünk várossá válásának évfordulóját.

A rendezvényre érkezők egészségnek megőrzése érdekében igyekszünk minden szükséges megelőző intézkedést megtenni, de a Covid-19 koronavírus fertőzés elkerülését garantálni nem tudjuk, kérjük, ennek figyelembevételével látogassák a rendezvényt.

Kérjük, lehetőség szerint tartsák be a védőtávolságot, a kihelyezett kézfertőtlenítőket kérjük, használják!

A rendezvények megtartásával kapcsolatban hozott jogszabályi döntések függvényében a műsorváltoztatás lehetőségét fenntartjuk.

-Szervezők-