Polgármesteri köszöntő

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntöm településünk megújult honlapján, öröm és megtiszteltetés számomra, hogy felkereste településünk weboldalát! A megújulással kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutatni településünket, másrészt hasznos, aktuális és fontos információkkal, valamint szolgáltatások elérésnek megosztásával segíteni a város lakosságát és a Dévaványa iránt érdeklődőket.

Látogatása során megismerkedhet többek között településünk történelmi múltjával, jelenével, betekintést nyerhet településünk oktatási, kulturális és sport életébe, valamint információt kaphat intézményeinkről, civil szervezeteinkről, programjainkról, ünnepeinkről.

Tájékozódhat a városunkat érintő döntésekről, elolvashatja az önkormányzat képviselő testületének határozatait, rendeleteit, megtekintheti a Dévaványai Hírlap legfrissebb és archív számait. Bízom abban, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig időszerű képet kapjanak Dévaványáról.

Barangoljon hát továbbra is kedvére honlapunkon és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen. Ha pedig sikerült felkelteni érdeklődését, a virtuális kirándulás után kérem, tapasztalja meg városunk vendégszeretetét a valóságban is!

Valánszki Róbert 
polgármester