Kolléganőnket ,,hosszú szabadságra” engedtük

2024. február 29-én Somogyi Erzsébet kolléganőnktől köszöntünk el a Ladányi Mihály Könyvtárban, aki 40 év aktív munkaidőt követően jól megérdemelt pihenését tölti. Erzsike az elmúlt évtizedekben lelkiismeretesen végezte munkáját, segítette kollégáit. A nap, mint nap betérő könyvtárhasználók jól ismerték őt, de azokkal is hamar szót értett, akik csak időnként fordultak meg az intézményben. Számtalan kezdeményezés, programötlet fűződik nevéhez, illetve mindig szívesen fogadta a könyvtárba a külsős programgazdákat is, hogy otthont adjon rendezvényeiknek.

A kis ünnepségen számtalan történetet elevenítettünk fel együtt, nyugdíjas éveire pedig temérdek terve van, illetve hamarosan második unokája is megszületik, úgyhogy mindenképpen aktív évek várnak rá, amire már nagyon készül.

Ezúton is kívánunk neki még unokái és gyermekei körében sok-sok évig jó egészséget, energiát és lendületet! Várjuk szeretettel rendezvényeinkre és természetesen a könyvtárba is!

Aznap délután Dévaványa Város Önkormányzatának Képviselő-testületi ülésén Valánszki Róbert polgármester úr és a testület tagjai is virágcsokorral köszönték meg munkáját és jó egészséget kívántak számára.

Ezzel együtt pedig új kolléganőt köszöntöttünk a könyvtárban március 1-én, Szatmári Beáta személyében, aki fiatalos lendülettel, tervekkel, programötletekkel készül Pesztránszki Zoltán kollégájával az elkövetkező időszakra.