2022. évi Egységes Kérelem jegyzőkönyvek kiküldése

Tisztelt Címzettek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy hamarosan indul a 2022. évi EK jegyzőkönyvek kiküldése.

A dokumentumok kézbesítésére postai, illetve elektronikus úton fog sor kerülni attól függően, hogy milyen kapcsolattartási mód került kiválasztásra. 

 

A jegyzőkönyvhöz kapcsolódó fényképmellékletek megtekintésére az Ügyfélkapu, Egységes kérelem 2022 Ügyfélészrevétel menüpontban van lehetőség. A jegyzőkönyv esetleges jogcím/intézkedés főlapokon hivatkozott vonalkódú kiegészítő jegyzőkönyvi iratait az Ügyfélkapu, Egységes kérelem 2022 Ügyfélészrevétel menüpontban lehet megtekinteni, a Jegyzőkönyvhöz csatolt dokumentumok panel segítségével.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a jegyzőkönyvben szereplő megállapításokkal kapcsolatban jogosultak a dokumentum átvételét követő 8 napon belül elektronikusan észrevételt tenni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jogszabályi rendelkezések alapján kizárólag az észrevételezésre nyitva álló határidőn belül benyújtott észrevételek kerülnek elbírálásra a helyszíni ellenőrzési eljárások során.

Esetleges észrevételeiket vagy az észrevételezési jogról történő lemondásukat az Ügyfélkapu rendszerében megtalálható Egységes kérelem 2022 Ügyfélészrevétel menüpontban található bizonylat kitöltésével és beküldésével jelezhetik.

Észrevételeik alátámasztásához szükséges dokumentumokat az elektronikus észrevételezési felület Csatolt dokumentumok pontjában csatolni szükséges.

Amennyiben további kérdésük merül fel, keressék kérem bizalommal az ügyfélszolgálatunkat személyesen a

Békéscsaba, Szerdahelyi utca 2. szám alatt vagy telefonon a (66) 814-520 telefonszámon, illetve írásban az agrarvidekfejlesztes@bekes.gov.hu email címen.

 

Dévaványa Város Önkormányzata