Dévaványa Sportegyesületének jótékonysági bálja

Közeleg Dévaványa legnagyobb közösségével és egyben legnagyobb költségvetésével rendelkező civil szervezetének, a Dévaványai Sportegyesületnek a jótékonysági bálja.

A Váradi Károly vezetése alatt jó alapokra fektetett egyesület irányítását 2018-ban dr. Szitás László vette át, aki azóta megszilárdította azt és töretlen lelkesedéssel igazgatja a szervezetet. Az önkormányzat és a sportegyesület között mindig is szoros és jól működő kapcsolat volt.

Jelenleg 10 szakosztállyal és mintegy 280 fős taglétszámmal működő sportegyesület folyamatosan szállítja városunknak az elismeréseket, birkózók, tornászok, mazsorettesek, úszók és focisták egymás után gyűjtik a fényesebbnél fényesebb díjakat. A versenysport mellett azonban jut hely, idő és energia a csapatépítő játékokra, munka utáni kikapcsolódásra és családi hangulatú rendezvényekre is.

Fejlődik, épül és szépül a sportpálya, gondos gazdája az egyesület. Ezt az összetett munkát nagy mértékben segíti az elnök mögött álló, támogató és ötletekkel teli kreatív háttércsapat. Arra biztatom Önöket, hogy támogatójegyekkel, tombolatárgyakkal támogassák Önök is a szervezet munkáját, a bálon résztvevőknek pedig jó mulatságot és hangulatos estét kívánok!