INGYENES lakossági LED-csereprogram

INGYENES lakossági LED-csereprogram Dévaványa Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából

 

Az önkormányzat és a CYEB Kft. ingyenes LED izzócsere programot hirdet minden háztartás számára.  A programra mindenkinek regisztrálnia/jelentkeznie szükséges a www.ledcsere.hu oldalon. A regisztrációra 2024.03.01 és 2024.03.31 között van lehetőség.

Az ingyenes LED izzókra minden lakos jogosult, akinek a nevén villanyszámla van, de napelemes rendszerrel nem rendelkezik. A program a regisztrációkor megadott adatok alapján számolja ki, hogy ki hány darab izzóra jogosult. A regisztrációt követően április-május hónapban megtörténik az adatok feldolgozása, a LED-ek beszerzése és leszállítása. A lakosság az igényelt izzókat várhatóan a városházán 2024.06.17. és 2024.06.28. között, munkaidőben veheti át.  A cseréhez a használt hagyományos izzók leadására nincs szükség.

Fontos, hogy a jelentkezéskor mindenki saját, használatban levő e-mail címet adjon meg, mert a regisztrációt követően a címre küldött e-mail üzeneten keresztül szükséges a jelentkezést megerősíteni, melyre 5 nap áll rendelkezésre, illetve a CYEB munkatársai az átvétel időpontjáról és mikéntjéről szintén az e-mail címre küldenek értesítést. Kérjük, hogy amennyiben nem rendelkeznek internet hozzáféréssel vagy e-mail címmel, úgy kérjék meg rokonaikat, ismerőseiket, hogy segítsenek Önöknek a jelentkezésben.