Pályázati hirdetmény – búzaszalma körbála értékesítés

 

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázati eljárás keretében egy tételben értékesíteni kívánja a tulajdonában lévő 330 darab búzaszalma körbálákat. A körbálák telephelyről történő elszállítása vevő feladata.

A pályázati eljárás során az induló ár:        6. 000,- Ft/darab+Áfa

Az ajánlatok bírálati szempontjai:    A legmagasabb összegű ajánlatot adóval köt szerződést a kiíró.

Az ajánlatok benyújtásának határideje:     2022. július 12-15.  1000 óra

Az ajánlatok benyújtásának helye:   Dévaványai Közös Önkormányzati Hivatal (5510 Dévaványa, Árpád u. 1.; 1 em. műszaki iroda)

Az ajánlatok benyújtásának módja:           Az ajánlatokat zárt borítékban személyesen vagy postai úton (5510 Dévaványa, Árpád u. 1.) lehet benyújtani. Az ajánlatok postai úton történő elküldéséből származó valamennyi kockázat – beleértve a határidőn túli beérkezést is – az Ajánlattevőt terheli.

Az ajánlatok benyújtására ajánlatkérő a könnyebb ügyintézés miatt Felolvasólapot biztosít az ajánlatadók részére. A Felolvasó lapot a Dévaványai Közös Önkormányzati Hivatal műszaki irodáján lehet igényelni.

Az ajánlati kötöttség időtartama: Az ajánlati kötöttség az ajánlattételi határidő lejártakor kezdődik és az eredményhirdetéstől számított 30 napig tart.

A pályázatra vonatkozó egyéb információ kérhető:

Dévaványai Közös Önkormányzati Hivatal műszaki irodáján Bakosné Tóth Ágnes műszaki ügyintézőtől kérhető.